Teamet

Styr på relationerne

 

 

Herning, Danmark

Claus Lavendt

Senior developer & Innovator
  +45 3011 9962

Claus har arbejdet med FileMaker i mere end 25 år og har dermed dybdegående ekspertviden indenfor FileMaker platformen. Han har effektiviseret mange arbejdsprocesser hos vores samarbejdspartnere – og har desuden været ‘speaker’ til FileMaker konferencer i det meste af verden.

Thomas Bach

Developer & Innovator
  +45 4031 4416

Thomas har en fortid i den grafiske branche. Senere, som leder af en IT afdeling, stod det klart at passionen for korrekte data og one-source-many-output vejede tungest. I dag arbejder Thomas med integration af vores moduler på tværs af vores samarbejdspartneres løsninger.

Mads Christensen

Junior developer & Innovator
  +45 2984 2986

Mads er vores unge juniorudvikler, som har en stærk baggrund indenfor webudvikling. Han er uddannet web-integrator med speciale i PHP, og har stor erfaring med CSS og Javascript. Tidligere har Mads været selvstændig indenfor webverdenen.

Stefanie Hjorth

Communications
  +45 2984 2968

Stefanie er på nuværende tidspunkt det nyeste skud på stammen. Hun har en HA med speciale i global marketing, og har ansvaret for vores kommunikation og markedsføring. Derudover assisterer hun vores samarbejdspartnere med diverse markedsføringsopgaver.

Udover teamet i Herning, har vi også et yderst kompetent team i Spanien bestående af dygtige udviklere og innovators, ligesom vi har tilknyttet en række meget dygtige freelancers, som vi også har den glæde at kunne trække på. Dette er med til at skabe den diversitet og fleksibilitet, som er en stor del af DataManix.